Gitterboxen gezocht? Dan ben je hier aan het jusite adres! Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling, behandeling en intern transport van uw producten aan.

Gitterboxen kopen

Indien u uw voorraad visueel wilt houden, is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben. Gaascontainers helpen daarbij. Een zeer bekende uitvoering is uiteraard de pool-gitterbox. Dit is een draadcontainer met uniforme afmetingen en met een halve neerklapbare en opklapbare voorwand en met in de bodem stalen profielen et houten planken. Standaard hebben we hier ook een halfhoge en een 3/4de hoge versie beschikbaar.

Maar de ontwikkeling van de gaascontainers is verder gegaan, waardoor we een hele waaier van gaascontainers aanbieden, maar ze kunnen ook steeds op maat geleverd worden. Dit wil zeggen met een volledig of half neerklapbare voorwand, met een halve open voorwand, met een geprofileerde bodem of vlakke bodemplaat.

Men kan zeer efficiënt werken door het gebruik van inklapbare gaascontainers tijdens het transporteren van goederen. Bij het terug leveren van de leeggemaakte gaascontainers, worden deze ingeklapt en nemen ze minder plaats in bij het transporten. Of als men ze bij het opslag tijdelijk niet nodig heeft, nemen ze ook minder plaats in bij ingeklapte toestand.

Kies uit gelakte of verzinkte versies

Bij de gaascontainers kunt u kiezen tussen gelakte of verzinkte versies. Deze laatste worden meestal buiten gebruikt of in de voedingsindustrie. Deze afwerking is duurzamer.

Voor de presentatie en opslag van uw producten, kunt u gebruik maken van draad of gaaswanden. Deze zijn volledig geconstrueerd uit draad, onderling stapelbaar en eventueel te voorzien van verdeelschotten, waardoor vakverdeling mogelijk is.

Deze verdeelschotten zijn ook beschikbaar bij de pool-gitterboxen.

Wanneer u liever heeft dat deze containers makkelijk verrijdbaar, flexibel en gemakkelijk te hanteren zijn, kiest u best voor een rolcontainer. Palraco levert demontabele, vaste en/of nestbare rolcontainers, die zeer geschikt zijn om ruimte te besparen als men ze niet meer gebruikt of bij de terug levering in lege toestand.

De zogenaamde meubelcontainers zijn rolcontainers die gebruikt wordt om grote of volumineuze goederen te transporteren.

Door stapelbare rolcontainers, kunt u optimaal gebruik maken van uw kostbare magazijnruimte. 

Hier vindt u ook werkkooien of veiligheidskooien terug. Dit zijn draadcontainers waarin 1 of 2 personen veilig aan een kraan of vanop de hefttruck bepaalde werken kunnen uitvoeren.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling.

Vraag meer info over Gitterboxen of een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, bel ons :+32 (0)12 74 65 65 of mail: info@palraco.be

 

Bekijk ook eens onze pagina's over: Kantelboxen - Paletten - StapelbakkenStapelracks