Paletten gezocht? Dan ben je hier aan het jusite adres! Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling, behandeling en intern transport van uw producten aan.

Paletten kopen

Voor het transporteren van goederen of stockeren op palletstellingen of stapelracks, kunt u gebruik maken van pallets. De meest gekende zijn de europaletten zijn hebben standaard afmetingen en zijn gekeurd. Daarnaast bestaan er ook nog houten paletten in andere afmetingen. Dit zijn eenwegpaletten of wegwerppaletten. Deze worden zo genoemd, omdat ze meestal maar voor éénmalig transport worden gebruikt. Maar doordat wij ook paletten terug opkopen, kunnen de stevige wegwerppaletten wel nog gebruikt worden in magazijnen of voor andere transporten.

Een uitgebreid gamma

Naast de houten paletten, hebben wij ook metalen en kunststof paletten in ons gamma. De kunststof pallets worden vooral in de voedingsindustrie gebruikt. Deze paletten kunnen met een volledig gesloten bovendek of met grote of kleine perforaties in het dek geleverd worden. Als u geen voeten onder de paletten wilt, maar 2 of 3 doorlopende sledes, is dit ook mogelijk. Indien met kiest voor sledes onder de pallet, kunnen deze slechts in 2 richtingen opgenomen worden met de handpallettruck. Ze kunnen natuurlijk wel nog steeds in de 4 richtingen getild worden door een heftruck.

De metalen pallets geven zekerheid bij zware ladingen en hebben een draagvermogen tot 1500kg. Ze zijn standaard opgebouwd uit een geprofileerde bodeplaat en 2 of 3 sledes. Deze kunnen ook ingezet worden op rollenbanen. Ze kunnen steeds op maat gemaakt worden.

Wanneer men op de houten paletten opzetwanden stapelt, kunnen de goederen in de zijkanten ook beschermd worden en is het mogelijk om meerdere goederen te stapelen.

Wij kopen ook steeds gebruikte pallets, stapelbakken, opzetranden en gitterboxen op. Zo kunnen wij u helpen met het vernieuwen of aanpassen van uw magazijn. 

Wij verhuren ook gitterboxen, rolcontainers, paletten of kunststofbakken voor tijdelijke opslag of voor een verhuis.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling.

Vraag meer info over of een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, bel ons :+32 (0)12 74 65 65 of mail: info@palraco.be

 

Bekijk ook eens onze pagina's over: Stapelracks - Paletten - Stapelbakken - Kantelbakken