Stapelracks gezocht? Dan ben je hier aan het jusite adres! Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling, behandeling en intern transport van uw producten aan.

Stapelrack kopen

Bij de opslag van de goederen is het belangrijk om de omvang van het magazijn variabel te houden. Eén van de oplossingen hiervoor is het gebruik van stapelracks.

Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen maar bovenal aan te passen in de hoogte. Door gebruik te maken van een vaste basis (bodem) met uitneembare buizen, die gezaagd kunnen worden in elke gewenste lengte, kunt u snel optimaal de hoogte van uw magazijn benutten. Het voordeel van stapelracks is, dat indien ze niet in gebruik zijn, ze eenvoudig in elkaar genest kunnen worden. Ze nemen ze weinig plaats in beslag. Het is eigenlijk een mobiele magazijnstelling. Bij onze standaard stapelracks kunnen er 1 of 2 europaletten met goederen in of op geplaatst worden. Deze zijn verkrijgbaar in verzinkte uitvoering. Maar maatwerk en gelakte versies zijn ook mogelijk. De bodems kunnen voorzien worden van een houten of gegalvaniseerde plaat of van een rooster uit draad.

Stapelracks zijn ook te huur

Het is mogelijk om onze standaard stapelracks te huren. Dit is ideaal voor productie- distributiepieken, dan zijn stapelracks tijdelijk inschakelbaar.

Bij de automotive kunnen maatwerkrekken ingeschakeld worden. Nadat de wensen van de klant kenbaar zijn gemaakt, zijn we in staat het product welke dient opgeslagen of getransporteerd met een robot of orderpicker met een cad-programma te plaatsen in het ontwikkelde opslag- en transportmiddel. Door deze simulatie kunnen de problemen die zich in de praktijk zouden voordoen grotendeels worden uitgesloten.

Deze op maat gefabriceerde stapelracks kunnen ook gebruikt worden voor bandenopslag, bouwopslag, gaslessenopslag, langmateriaalcontainers of transportracks voor o.a. glas.

Vanaf het moment dat men goederen wil vervoeren zonder gebruik te maken van een heftruck of stapelaar, is het best om de keuze te maken voor magazijnwagens of steekwagen. Hierbij kunt u gemakkelijk producten transporteren binnen het bedrijf of erbuiten.

Indien men afstapt van de mobiele magazijnstelling, hebben we ook palletrekken of magazijnrekken in ons gamma voor een vast magazijn.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling.

Vraag meer info over of een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, bel ons :+32 (0)12 74 65 65 of mail: info@palraco.be

 

Bekijk ook eens onze pagina's over: Gitterboxen - Paletten - Stapelbakken - Kantelbakken