Stapelbakken worden steeds vaker een belangrijk logistiek hulpmiddel binnen en buiten de bedrijfsorganisatie.

Door gebruik te maken van de stapelbakken, wordt het mogelijk om het overpakken van kleine onderdelen tot een minimum te beperken. U kunt immers de stapelbak voor opslag en transport inzetten. De constructie is zeer stevig, zodat de stapelbakken tegen een stootje kunnen. We leveren standaard stapelbakken, maar ook maatwerk. Verkrijgbaar in kunststof en metaal. In het gamma zitten euronorm bakken, die onderling stapelbaar zijn, door de euronorm afmetingen. Als u groter afmetingen zoekt, kunnen wij u palletboxen leveren. Voor het stockeren van kleine onderdelen, voorzien wij de magazijnbakken.

Stapelbakken kopen

Stalen stapelbakken kunnen voorzien worden van een half of volledig neerklapbare voorwand. Ze hebben versterkte randen en stapelkommen met vier hjisogen. We kunnen in de bodem afwateringsgaten maken of doorlopende insteekprofielen of insteekbeugels aan de bodem vast maken of zelfs dubbele bodems voor de sterkte, alles naar uw wensen en normen.

De stapelbakken met enkel 2 wanden of met 4 hoekstijlen zijn ideaal voor opslag en transport van lange materialen. 

Een uitgebreid aanbod aan bakken

Magazijnbakken met of zonder grijpopening zijn onderling stapelbaar, waardoor je een overzichtelijke en praktische magazijnindeling bekomt.

Bij de magazijnbakken en stapelbakken in metaal kunt u kiezen tussen gelakte of verzinkte versies. Deze laatste worden meestal buiten gebruikt of in de voedingsindustrie. Deze laatste afwerking is duurzamer en kan niet roesten. De verzinkte bakken zullen ook minder afzien van de weersomstandigheden, wanneer ze buiten het magazijn gebruikt worden.

De plastic bakken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en de magazijnbakken zelfs in verschillende soorten kunststof. Dit hangt of van de omstandigheden waarin ze gebruikt worden. Bij een verhuis of bij tijdelijke opslag, kunt u ook plastic bakken bij ons huren.

Met behulp van materieelcontainers kunt u tijdelijk grote materialen opslaan of transporteren over zee.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling.

Vraag meer info of een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, bel ons :+32 (0)12 74 65 65 of mail: info@palraco.be

 

Bekijk ook eens onze pagina's over: Stapelracks - Paletten - Gitterboxen - Kantelbakken